DNA i-a transmis lui Liviu Dragnea data la care va fi audiat în dosarul Tel Drum

Postat la 29 decembrie 2018 107 afişări

Liviu Dragnea a fost chemat, telefonic, la DNA pe data de 3 ianuarie, pentru a-i fi comunicate rezultatele expertizei efectuate în ancheta Tel Drum, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din dosar.

DNA i-a transmis lui Liviu Dragnea data la care va fi audiat în dosarul Tel Drum

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost sunat şi a fost informat că este aşteptat pe 3 ianuarie la sediul DNA, unde procurorii îi vor comunica rezultatele expertizei efectuate în dosarul Tel Drum, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Faptele ar fi fost comise în perioada în care Dragnea era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, iar dosarul a fost deschis ca urmare a sesizării OLAF (Oficiul european antifraudă).

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dosar,
dragnea,
dna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.