DNA: Există interceptări şi filaje în cazul lui Sorin Blejnar. Avocatul fostului şef ANAF infirmă

Postat la 26 octombrie 2012 15 afişări

Procurorul DNA a cerut, vineri, instanţei supreme să menţină interdicţia lui Sorin Blejnar de a părăsi ţara, arătând că există interceptări şi filaje care dovedesc legătura directă a acestuia cu inculpaţii din dosarul evaziunii fiscale, susţinerile fiind însă infirmate de avocatul fostului şef ANAF.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în 10 octombrie, ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara stabilită de procurorii DNA în cazul lui Sorin Blejnar, în dosarul în care este cercetat, alături de Codruţ Marta şi Viorel Comăniţă, pentru că ar fi sprijinit un grup acuzat de evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro. Decizia a fost contestată de procurorii anticorupţie la instanţa supremă, care vineri a luat în discuţie recursul. Procurorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a arătat în faţa instanţei că există indicii temeinice că Sorin Blejnar a săvârşit fapte de natură penală, respectiv că a sprijinit o grupare care s-a ocupat cu evaziunea fiscală, iar prejudiciul în acest caz este de aproximativ 16 milioane de euro. El a precizat că aceste aspecte rezultă din interceptări, care au arătat că au existat discuţii directe, "nemijlocite", între Sorin Blejnar şi restul inculpaţilor din dosar.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
dna,
interceptari,
blejnar,
anaf
/actualitate/dna-exista-interceptari-si-filaje-in-cazul-lui-sorin-blejnar-avocatul-fostului-sef-anaf-infirma-10258471
10258471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.