DNA cere închisoare cu executare pentru Dan Voiculescu în dosarul privatizării ICA

Postat la 29 august 2013 48 afişări

Procurorul DNA prezent, miercuri, la Tribunalul Bucureşti în dosarul privind privatizarea ICA a cerut instanţei să îl condamne pe Dan Voiculescu la închisoare cu executare pentru spălare de bani, fără a menţiona cuantumul acesteia.

DNA cere închisoare cu executare pentru Dan Voiculescu în dosarul privatizării ICA

 Instanţa Tribunalului Bucureşti judecă, joi, ultimul termen în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), în care Dan Voiculescu este acuzat de fapte de corupţie, alături de alte 12 persoane.

Judecătorul a audiat ultimii doi martori propuşi de apărare, după care a constatat că cercetarea judecătorească este finalizată şi a cerut acuzării şi apărării să prezinte pledoariile finale.

Procurorul Direcţiei Naţionale Anricorupţie (DNA) prezent la şedinţă a prezentat pe scurt toate acuzaţiile care le sunt aduse persoanelor judecate în acest dosar, precum şi modul ilegal în care s-ar fi desfăşurat privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.

Acesta a arătat că toate probele, inclusiv expertiza privind terenurile, refăcută pe parcursul procesului, dovedesc acuzaţiile aduse inculpaţilor din dosar. Procurorul a precizat că ultima expertiză în cazul terenurilor a indicat o valoare chiar mai mare decât expertiza făcută în timpul urmăririi penale la DNA, ceea ce este de natură să fondeze şi mai mult acuzaţiile aduse lui Dan Voiculescu şi celorlalţi inculpaţi.

Cititi mai mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dna-cere-inchisoare-cu-executare-pentru-dan-voiculescu-in-dosarul-privatizarii-ica-11280022
11280022
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.