DNA a cerut pedepse de peste zece ani de închisoare pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir

Postat la 04 mai 2016 381 afişări

Procurorii DNA au cerut pedepse maxime majorate de zece ani şi şase luni pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, în dosarul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, cererea fiind expusă la Tribunalul Bucureşti în cadrul ultimului termen din proces.

DNA a cerut pedepse de peste zece ani de închisoare pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir

 La Tribunalul Bucureşti a avut loc, miercuri, ultimul termen în procesul în care Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir sunt judecaţi pentru fapte de corupţie în modul în care a fost dezafiliat clubul Universitatea Craiova.

În cadrul şedinţei de judecată, procurorul DNA prezent în sală a cerut pedepse maxime majorate de zece ani şi şase luni atât pentru fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), cât şi pentru fostul şef al Federaţiei Române de Fotbal (FRF). În cazul instituţiilor FRF şi LPF, judecate şi ele în dosar pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru, procurorul a solicitat judecătorilor să fie condamnate cu amendă.

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir sunt acuzaţi de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată, folosire a influenţei ori autorităţii persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dna-a-cerut-pedepse-de-peste-zece-ani-de-inchisoare-pentru-mircea-sandu-si-dumitru-dragomir-15282437
15282437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.