Divizia aeriană a grupului TUI ar putea muta o parte dintre posturile de mentenanţă în România

Postat la 13 ianuarie 2014 42 afişări

Compania aeriană Tuifly ar putea muta în România o parte dintre cele 350 de posturi de mentenanţă pentru aeronave, parte a unui program de reducere de costuri derulat de turoperatorul german TUI, proprietarul Tuifly.

Divizia aeriană a grupului TUI ar putea muta o parte dintre posturile de mentenanţă în România

 Grupul TUI vrea să scadă anual costurile Tuifly cu 65 de milioane de euro prin reducerea serviciilor gratuite şi a cheltuielilor cu salariaţii, scrie publicaţia germană Sueddeutsche Zeitung, citând surse.

TUI vrea să obţină economii de 35 de milioane de euro din diminuarea costurilor cu forţa de muncă şi negociază începând din noiembrie cu angajaţii pentru atingerea acestui obiectiv.

"Ne aflăm în negocieri, pe care intenţionăm să le finalizăm în săptămânile următoare", a afirmat directorul general al Tuifly, Dieter Nirschl.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/divizia-aeriana-a-grupului-tui-ar-putea-muta-o-parte-dintre-posturile-de-mentenanta-in-romania-11892702
11892702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.