Distribuitorul german de bunuri de larg consum Lekkerland a închis firma din România

Postat la 26 iunie 2013 67 afişări

Compania germană Lekkerland, cu activităţi în distribuţia de bunuri de larg consum către magazinele universale mici şi benzinării, a închis, după şapte ani, operaţiunile din România reprezentate prin compania Lekkerland Convenience Distribuţie.

Distribuitorul german de bunuri de larg consum Lekkerland a închis firma din România

 La sfârşitul anului 2012, Lekkerland a decis să închidă compania din România în aprilie 2013 şi să separe activităţile din Cehia şi Polonia, se arată într-un comunicat al companiei.

"În prezent analizăm diferite variante pentru această separare. Scopul nostru este să asigurăm Lekkerland Group o poziţie solidă pentru viitor, prin concentrarea consecventă pe operaţiunile de bază ale grupului. Acest lucru nu este posibil în aceste trei ţări", a declarat Michael Hoffmann, directorul executiv al Lekkerland AG & Co.

Lekkerland a intrat în România la începutul anului 2006 prin achiziţia distribuitorului local de profil Macromex Convenience.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/distribuitorul-german-de-bunuri-de-larg-consum-lekkerland-a-inchis-firma-din-romania-11025166
11025166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.