Dispută între Mihail Neamţu şi Elena Udrea. Neamţu: Udrea să se retragă din politică/Udrea: Mă tem de aroganţa celor care încă nu au făcut nimic

Postat la 28 august 2012 36 afişări

Liderul Noua Republică, Mihail Neamţu, îi cere fostului lider PDL Elena Udrea să facă pasul în spate, el arătând că "politicienii compromişi trebuie să se retragă", iar Udrea precizează că se teme de "aroganţa şi autosuficienţa" unora care fără un merit în trecut se proclamă "prezentul şi viitorul".

Neamţu a comentat marţi o declaraţie a Elenei Udrea privindu-l pe Traian Băsescu, despre care aceasta a susţinut că "este singurul actor politic credibil pentru americani şi pentru europeni". "Elena Udrea - vorbesc, deci exist! După ce ne-a anunţat că se gândeşte să se retragă din politică, Elena Udrea revine. Şi nu oricum, ci cu o declaraţie excesivă: «Traian Băsescu este singurul actor politic credibil pentru americani şi pentru europeni»", susţine Neamţu într-un comunicat din partea Partidului Noua Republică.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
neamtu,
udrea,
aroganta,
politic
/actualitate/disputa-intre-mihail-neamtu-si-elena-udrea-neamtu-udrea-sa-se-retraga-din-politica-udrea-ma-tem-de-aroganta-celor-care-inca-nu-au-facut-nimic-9989497
9989497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.