Dispută între Casa Albă şi Bob Woodward. Jurnalistul, ameninţat că "va regreta" articolele sale

Postat la 01 martie 2013 49 afişări

Casa Albă a dezminţit joi că unul dintre oficialii săi l-ar fi ameninţat pe Bod Woodward, jurnalist celebru datorită rolului avut în scandalul Watergate, intervenind astfel într-o polemică ce a provocat o minifurtună mediatică la Washington.

Dispută între Casa Albă şi Bob Woodward. Jurnalistul, ameninţat că "va regreta" articolele sale

 Woodward a afirmat miercuri pentru publicaţia Politico faptul că un oficial de rang înalt din cadrul administraţiei Obama i-a spus că va "regreta" articolele sale cu privire la originea tăierilor automate de cheltuieli ale statului federal, care vor intra în vigoare începând de vineri.

Politico a publicat joi dimineaţă un schimb de e-mail-uri între Woodward şi oficialul de la Casa Albă, identificat în persoana lui Gene Sperling, unul dintre principalii consilieri economici ai lui Obama.

Cotidianul a divulgat un e-mail trimis de Sperling către Woodward, după o conversaţie telefonică între cei doi, pe parcursul căreia oficialul a "strigat timp de o jumătate de oră", potrivit jurnalistului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
casa alba,
jurnalist,
amenintare,
washington
/actualitate/disputa-intre-casa-alba-si-bob-woodward-jurnalistul-amenintat-ca-va-regreta-articolele-sale-10620321
10620321
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.