Discuţii între Iran şi Coreea de Nord pentru "un front comun împotriva imperialismului şi a hegemoniei"

Postat la 18 iulie 2012 16 afişări

O delegaţie iraniană se afla în Coreea de Nord marţi pentru o serie de discuţii, cele două state propunând "un front comun împotriva imperialismului şi a hegemoniei".

Ministrul adjunct iranian al Afacerilor Externe Abbas Araghchi s-a întâlnit în capitala Phenian cu Kim Yong-nam, şeful de stat protocolar al Coreei de Nord, conform agenţiei de presă oficială nord-coreeană KCNA. Coreea de Nord şi Iranul sunt supuse sancţiunilor internaţionale din cauza activităţilor nucleare iar guvernele cele două state împărtăşesc o ostilitate profundă pentru Statele Unite. Phenianul este de asemenea acuzat că a realizat transferuri de tehnologie cu Teheran privind rachete balistice.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/discutii-intre-iran-si-coreea-de-nord-pentru-un-front-comun-impotriva-imperialismului-si-a-hegemoniei-9884142
9884142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.