Discurs halucinant al ministrului economiei, Varujan Vosganian, la forumul despre IMM-uri: poveşti despre Regina Victoria, Edward al VII-lea, Waterloo, Napoleon, Hagi şi Sofia Vicoveanca. Niciun cuvânt despre IMM-uri

Autor: Roxana Petrescu Postat la 08 martie 2013 16 afişări

Varujan Vosganian, din funcţia de ministru al Economiei, şi nu de cea de membru al Asociaţiei Umoriştilor din România, a fost ieri la un forum dedicat IMM-urilor, organizat la Romexpo: IMM Forum – Soluţii pentru IMM-uri, şi din această funcţie a livrat unul dintre cele mai uimitoare discursuri tocmai datorită poziţiei pe care o ocupă.

Varujan Vosganian, din funcţia de ministru al Economiei, şi nu de cea de membru al Asociaţiei Umoriştilor din România, a fost ieri la un forum dedicat IMM-urilor, organizat la Romexpo: IMM Forum – Soluţii pentru IMM-uri, şi din această funcţie a livrat unul dintre cele mai uimitoare discursuri tocmai datorită poziţiei pe care o ocupă. Cuvântul “soluţie” din titlul forumului a rămas cumva împăturit în fel şi fel de trimiteri la istorie, rătăcit într-un discurs din care nu se poate trage vreo concluzie sau o măsură concretă. “Spiritul antreprenorial trebuie cultivat şi cred că el ar trebui introdus, aşa cum pe vremuri faceam educaţie cetăţenească, să avem cursuri de spirit antreprenorial, încă din liceu”, a spus ieri Vosganian, aceasta fiind de altfel singura soluţie cu care a venit ministrul Economiei. În rest ministrul Economiei a ţinut să explice de ce criza la români a fost mai grea decât la alţii, deşi în zorii recesiunii toţi politicienii aruncau scuturi verbale de protecţia infailibilă spre populaţia neştiutoare. De ce ne-a prins criza nepregătiţi? Păi, simplu!

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/discurs-halucinant-al-ministrului-economiei-varujan-vosganian-la-forumul-despre-imm-uri-povesti-despre-regina-victoria-edward-al-vii-lea-waterloo-napoleon-hagi-si-sofia-vicoveanca-niciun-cuvant-despre-imm-uri-10654663
10654663
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.