Discriminare? Persoanele singure sau familiile cu venituri medii de maximum 1.000 de lei plătesc restanţele la întreţinere fără penalizări

Postat la 03 august 2010 23 afişări

Persoanele cu venituri de până în 1.000 de lei care îşi achită integral restanţele la întreţinere în decurs de un an vor fi scutite de plata penalităţilor.

Măsura a intrat în vigoare pe data de 23 iulie, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a Legii 175 care o modifică pe cea referitoare la înfiinţarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari. Potrivit noului act normativ, "proprietarii care îşi achită integral cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari în termen de 12 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi vor fi scutiţi de la plata penalităţilor generate de suma restantă cu titlu de bază. Prin cotele de contribuţie la cheltuielile asociaţiilor de proprietari se înţelege datoria cu titlu de bază fără suma rezultată din penalităţi".

Aceste prevederi se vor aplica familiilor al căror venit net lunar pe membru de familie, respectiv al unei persoane singure, nu depăşeşte suma de 1.000 lei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
familii,
venituri,
restante,
intretinere
/actualitate/discriminare-persoanele-singure-sau-familiile-cu-venituri-medii-de-maximum-1-000-de-lei-platesc-restantele-la-intretinere-fara-penalizari-6754422
6754422
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.