Directorul medical al Ambulanţei Dolj a demisionat. Acesta refuzase transportul unei bolnave de cancer în fază terminală

Postat la 30 mai 2013 56 afişări

Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Dolj a demisionat joi, după ce cu o zi în urmă, invocând faptul că nu reprezintă o urgenţă medicală, a refuzat transportul cu ambulanţa de la Spitalul Judeţean Craiova la spitalul din Constanţa în cazul unei femei bolnave de cancer, în fază terminală.

Directorul medical al Ambulanţei Dolj a demisionat. Acesta refuzase transportul unei bolnave de cancer în fază terminală

 Joi dimineaţă, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Dolj, Iulia Stănculescu, şi-a înaintat cererea de demisie, care a fost acceptată de managerul instituţiei.

"Directorul medical şi-a înaintat demisia. Aş dori să îmi cer scuze familiei pacientei respective pentru situaţia care s-a creat. Nu cred că a fost vorba despre rea-intenţie, ci mai mult despre o lipsă de comunicare între directorul medical care a demisionat şi medical curant", a declarat joi Cristian Gângioveanu, directorul Serviciului de Ambulanţă Dolj.

O femeie în vârstă de 41 de ani a fost adusă, duminică, cu ambulanţa, de la Constanţa la Spitalul de Urgenţă din Craiova, pentru a fi tratată de medicul Florinel Bădulescu, şef al Clinicii de Oncologie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-medical-al-ambulantei-dolj-a-demisionat-acesta-refuzase-transportul-unei-bolnave-de-cancer-in-faza-terminala-10911370
10911370
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.