Directorul general Petrom, printre primele 30 de femei CEO ale lumii. Băsescu: Sunt impresionat că o femeie româncă a ajuns în poziţia ei

Postat la 31 octombrie 2012 97 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri despre Mariana Gheorghe, directorul general al OMV Petrom România, că este impresionat că aceasta, ca "femeie româncă", a ajuns să fie în clasamentul celor mai puternice CEO din lume.

"Aţi ajuns între primele 30 de femei din lumea asta. Bravo!", i-a spus preşedintele Marianei Gheorghe, care a venit miercuri pentru o întrevedere la Palatul Cotroceni, alături de directorul general executiv al OMV, Gerhard Roiss.

"Sunt onorată, vă mulţumesc!", i-a răspuns directorul general al Petrom.

Ulterior, Gerhard Roiss a arătat că oficialii OMV sunt foarte mulţumiţi de rezultatele Petrom şi ale echipei manageriale a Marianei Gheorghe.

"Suntem foarte mulţumiţi că avem Petrom, o companie cu viitor. Mulţumită Marianei Gheorghe şi echipei ei manageriale care a făcut o treabă excelentă. Şi trebuie să spun că Mariana Gheorghe este prima dintre femeile CEO din Europa. Este acum printre cele 30 de femei CEO ale lumii. Este impresionant şi trebuie să îi mulţumim. Sunt mândru că o avem pe Mariana în echipa noastră", a spus el.

Preşedintele Băsescu i-a răspuns că el se bucură că este o femeie româncă în acest clasament, nu managerul Petrom. "Sunt impresionat că este o femeie româncă în această poziţie, nu managerul Petrom. O femeie româncă", a spus el, râzând.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CEO,
Băsescu,
Petrom,
Mariana Gheorghe,
director
/actualitate/directorul-general-petrom-printre-primele-30-de-femei-ceo-ale-lumii-basescu-sunt-impresionat-ca-o-femeie-romanca-a-ajuns-in-pozitia-ei-10268411
10268411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.