Directorul general al CFR SA si-a dat demisia

Postat la 27 august 2010 7 afişări

Directorul general al CFR SA, Emil Sabo, si-a dat vineri demisia din functia pe care o ocupa din februarie, dupa ce a fost trimis in judecata, alaturi de alte persoane, pentru o frauda de 700.000 de euro, comisa in 2005.

Demisia survine in urma anuntului Directiei Nationale Anticoruptie de joi, care l-a trimis in judecata pe Emil Sabo pentru unele fapte petrecute in 2005, cand era angajat al firmei private Activ Invest. In locul sau a fost numit la conducerea companiei directorul general adjunct Viorel Scurtu, care va ocupa functia interimar, a anuntat CFR SA. Sabo este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
demisie,
CFR,
frauda,
judecata
/actualitate/directorul-general-al-cfr-sa-si-a-dat-demisia-7046807
7046807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.