Directorul general al CFR Călători a fost înlocuit din funcţie

Postat la 17 ianuarie 2013 13 afişări

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, l-a înlocuit din funcţie pe directorul general al CFR Călători, Ştefan Roşeanu, cu Valentin Dorobanţu, consilier la Sucursala Transport Feroviar de Călători Bucureşti.

Surse din CFR Călători au declarat pentru MEDIAFAX că noul director general al companiei este Valentin Dorobanţu. El a ocupat la un moment dat funcţia de director general adjunct în companie, iar cea mai recent post deţinut a fost cel de consilier la Sucursala Transport Feroviar de Călători Bucureşti.

Angajaţi de la CFR Călători şi CFR Infrastructură au oprit lucrul miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.00, pentru două ore, nemulţumiţi că nu şi-au primit integral salariile pe luna decembrie, plăţile întârziind cu o zi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Director,
CFR Călători,
functie
/actualitate/directorul-general-al-cfr-calatori-a-fost-inlocuit-din-functie-10482316
10482316
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.