Directorul financiar al BauMax, retailer care analizează ieşirea din România, a plecat la Deichmann

Postat la 11 aprilie 2014 48 afişări

Directorul financiar al retailerului de bricolaj BauMax România, Radu Stoica, a plecat din companie, iar de la 1 aprilie ocupă o funcţie similară în cadrul reţelei de magazine de încălţăminte Deichmann, mutarea venind în contextul în care grupul austriac analizează ieşirea de pe piaţa locală.

Directorul financiar al BauMax, retailer care analizează ieşirea din România, a plecat la Deichmann

 "Radu Stoica este CFO (director financiar, n.r.) la Deichmann de la 1 aprilie", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii retailerului de încălţăminte, cu o reţea de 65 de magazine în România la finele anului trecut.

Deichmann a deschis 11 magazine anul trecut în România şi a înregistrat venituri brute de 251,2 milioane lei (56,8 milioane euro), în creştere cu 15,4% comparativ cu 2012, iar pentru acest an are în plan 6 deschideri noi.

Stoica a ocupat funcţia de director financiar al companiei de bricolaj din luna ianuarie a anului trecut, anterior deţinând funcţii similare în cadrul grupului german Lidl.

În urmă cu o săptămână retailerul austriac de bricolaj, care deţine 15 magazine în România, a anunţat că va închide cele 7 magazine pe care le are în Turcia şi că va decide până la sfârşitul lunii aprilie dacă va păstra operaţiunile din Europa de Sud-Est, inclusiv România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/directorul-financiar-al-baumax-retailer-care-analizeaza-iesirea-din-romania-a-plecat-la-deichmann-12451377
12451377
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.