Director E.ON: Nu vad semne clare de revenire in industrie, criza in Romania nu se va incheia in 2011

Postat la 26 octombrie 2010 61 afişări

Industria nu da semne clare de revenire, iar criza economica si financiara nu se va incheia in 2011 in Romania, a declarat, marti, directorul general al E.ON Romania, Frank Hajdinjak, la intalnirea "Meet the CEO" organizata de BUSINESS Magazin.

Este nevoie de incurajarea investitiilor in Romania. Nu vedem dezvoltari pozitive viitoare, in industrie nu sunt semne de revenire clare. Nu cred ca in 2011 criza se va incheia in Romania, din nefericire", a afirmat Hajdinjak pentru Business Magazin.El a aratat ca atat E.ON Romania, cat si piata energetica locala vor inregistra cresteri foarte mici anul viitor.

"In 2011 va fi o crestere foarte foarte slaba. Speram ca economia isi va reveni macar in anumite zone, dar piata (energetica - n.r.) in general va creste foarte putin", a adaugat Hajdinjak.Directorul E.ON Romania a precizat ca una dintre principalele dificultati pentru companie sunt preturile mici la gaze, care nu permit o recuperare a investitiilor derulate de subsidira grupului german de utilitati E.ON in Romania. Totodata, ramane de vazut daca Guvernul va prelungi legea prin care o serie de combinate chimice primesc doar gaze din productia interna, mai ieftine decat cele importate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
E.ON,
director,
Meet the CEO
/actualitate/director-e-on-nu-vad-semne-clare-de-revenire-in-industrie-criza-in-romania-nu-se-va-incheia-in-2011-7566437
7566437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.