Dintre liderii PDL, Flutur a obţinut cele mai multe voturi la Senat, iar Udrea la Cameră

Postat la 12 decembrie 2012 21 afişări

Secretarul general PDL Gheorghe Flutur a obţinut cele mai multe voturi dintre liderii PDL care au candidat la Senat, iar Elena Udrea a avut cele mai multe voturi dintre liderii candidaţi la Cameră, în timp ce foştii miniştri Traian Igaş şi Gheorghe Ialomiţianu au primit cel mai mic număr de voturi.

Potrivit rezultatelor oficiale publicate de Biroul Electoral Central, dintre liderii PDL care au obţinut mandate de parlamentar cel mai mare număr de voturi, respectiv 29.936, a avut secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur.

El a fost ales senator în colegiul 2 Suceava, fiind clasat pe locul al doilea după candidatul USL, medicul Tiberius Brădăţan, care a intrat în politică în luna martie şi care a ratat intrarea în Parlament, nereuşind să închidă colegiul.

Gheorghe Flutur este la al treilea mandat de senator de Suceava, după cele câştigate în 2000 şi 2004, când a candidat din partea PNL. În 2008, el a fost ales din partea PDL preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, dar a pierdut funcţia în urma alegerilor locale din iunie 2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lideri,
PDL,
Flutur
/actualitate/dintre-liderii-pdl-flutur-a-obtinut-cele-mai-multe-voturi-la-senat-iar-udrea-la-camera-10388652
10388652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.