Dintre cei 21 de consilieri ai premierului Victor Ponta, niciunul nu are CV-ul public

Autor: Adelina Mihai Postat la 06 februarie 2013 23 afişări

CV-urile consilierilor premie­rului Victor Ponta nu sunt publicate pe site-ul Gu­vernului pentru că legea nu impune această obligati­vitate

"CV-urile consilierilor premie­rului Victor Ponta nu sunt publicate pe site-ul Gu­vernului pentru că legea nu impune această obligati­vitate" - acesta este răspunsul oficial pe care l-au acordat, prin telefon, reprezentanţii biroului de presă al Guvernului, unei întrebări care solicita motivul pentru care nu sunt publice numele şi CV-urile consilierilor premierului. Lipsa de transparenţă la cel mai înalt nivel al administraţiei centrale continuă, lucru care se întâmpla şi în toate guvernările anterioare, deşi premierul Victor Ponta şi-a făcut din "transparentizare" un obiectiv al gu­vernării şi chiar a format un departament în sub­ordinea Guvernului care să se ocupe de aceste probleme. "Când ai drept consilieri profesori la Harvard sau persoane nominalizate pentru premiul Nobel, atunci te mândreşti cu ei şi le publici CV-urile şi realizările", este de părere Adrian Moraru, directorul adjunct al Institutului pentru Politici Publice.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dintre-cei-21-de-consilieri-ai-premierului-victor-ponta-niciunul-nu-are-cv-ul-public-10546109
10546109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.