Din greva in greva. Sindicalistii de la metrou se pregatesc de proteste

Postat la 04 martie 2010 17 afişări

Transportul bucurestean ar putea fi din nou grav perturbat, luna aceasta, de o greva la metrou, dupa ce, ieri, Curtea de Apel a declarat legal protestul din noiembrie.

Dupa jumatatea lunii in curs, am putea asista la o noua greva a sindicalistilor de la metroul bucurestean. Curtea de Apel Bucuresti a hotarat ieri ca greva generala din noiembrie 2009 a fost legala, instanta admitand contestatia sindicalistilor. Liderii sindicali vor anunta saptamana viitoare calendarul protestelor pentru majorarea salariilor, in timp ce pentru administratie speranta moare ultima.

"La inceputul saptamanii viitoare, vom convoca Consiliul General al Uniunii Sindicatelor Libere Metrou (USLM), in vederea stabilirii calendarului de actiuni. Cel mai probabil, metroul va fi din nou in greva dupa jumatatea lunii martie", a declarat pentru Gandul presedintele USLM, Ion Radoi.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greva,
metrou,
Metrorex,
sindicat,
protest,
trenuri
/actualitate/din-greva-in-greva-sindicalistii-de-la-metrou-se-pregatesc-de-proteste-5710573
5710573
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.