Din greseala, magazinul online Sears a vandut iPad-uri cu 69 de dolari in loc de 744,99

Postat la 16 iulie 2011 59 afişări

Magazinul online Sears.com a vandut, dintr-o eroare de afisare a pretului, iPad-uri de 16 GB cu 69 de dolari, in loc de 744,99 de dolari, cat era pretul normal.

Pretul incredibil de redus afisat i-a atras pe vizitatorii site-ului, care s-au grabit sa dea de stire pe Twitter si pe alte site-uri de socializare online, astfel incat cumparatorii s-au grabit sa profite de ocazie, transmite CNN. Purtatorul de cuvant al Sears n-a precizat cate iPad-uri au fost vandute astfel.

Ulterior, Sears a postat online o declaratie in care a explicat ca eroarea ii apartine unui furnizor care a recunoscut ca a afisat incorect pretul pentru doua modele de iPad, in sectiunea Marketplace a site-ului, unde apar ofertele a diversi comercianti.

"Daca ati cumparat vreunul dintre aceste produse, comanda va va fi anulata si banii va vor fi returnati in cont", afirma Sears.com. Magazinul a trimis si e-mailuri clientilor, in care ii anunta ca li s-au anulat comenzile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
IT,
comert,
Sears,
iPad,
pret,
eroare,
Apple
/actualitate/din-greseala-magazinul-online-sears-a-vandut-ipad-uri-cu-69-de-dolari-in-loc-de-744-99-8500967
8500967
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.