Din ce mai fac fotbalistii bani, in afara de sport. Topul celor mai mari castiguri

Postat la 25 aprilie 2011 45 afişări

Venirea lui David Beckham la Los Angeles Galaxy, in urma cu patru ani, a creat o isterie generala in Statele Unite si a avut ca scop revigorarea fotbalului pe continentul american.

Din pacate, aducerea vedetei britanice in America nu a avut efectul scontat asupra fenomenului fotbalistic din State. In schimb, pentru buzunarul jucatorului a fost una dintre cele mai inspirate miscari pe care a facut-o. Desi cariera sa a intrat intr-un con de umbra in ultima perioada, Beckham continua sa fie cel mai bine platit jucator din lume, cu castiguri totale de 40 de milioane de dolari anul trecut. Beckham a trecut pe lista companiilor cu care are contracte de sponsorizare Electronic Arts si Diet Pepsi si, pentru o scurta perioada, a colaborat si cu Yahoo!

Vezi mai multe detalii pe incont.ro!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbalisti,
bani,
sport
/actualitate/din-ce-mai-fac-fotbalistii-bani-in-afara-de-sport-topul-celor-mai-mari-castiguri-8188795
8188795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.