Din ce face o firma de resurse umane 20 de milioane de euro in an de criza?

Autor: Ana Raduta Postat la 23 martie 2011 254 afişări

Compania Trekwalder, care activeaza pe piata de recrutare si leasing de personal, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de peste 20 de milioane de euro, in crestere cu 124% fata de 2009.

"Am constatat spre sfarsitul anului anului trecut o crestere a cererii de servicii de consultanta in resurse umane si recrutare de personal pentru contracte pe perioade nedeterminate, care s-a adaugat activitatilor de training si distributie de personal angajat pe perioade determinate", explica Bogdan Florea, directorul general al Trenkwalder, cresterea inregistraa de companie anul trecut. Acesta se asteapta ca si in 2011 sa aiba venituri in crestere.

Compania a distribuit anul trecut 4.200 de persoane in regim de angajare pe perioade determinate si a recrutat peste 1.000 de persoane pentru locuri de munca pe perioade nedeterminate. De asemenea, compania a vandut anul trecut 5,7 de ore de munca per angajat - unul dintre principalii indicatori ai intensitatii activitatii oricarei companii din acest domeniu - cu 106% mai multe decat in 2009.

Unul dintre segmentele de business ale Trenkwalder care s-a dezvoltat foarte bine anul trecut a fost cel de training, in domeniile management, leadership, comunicare, motivarea angajatilor si munca in echipa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
angajati,
firma
/actualitate/din-ce-face-o-firma-de-resurse-umane-20-de-milioane-de-euro-in-an-de-criza-8090413
8090413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.