DIICOT cere CNA obligarea postului Realitatea la rectificarea informatiilor privind cazul ALRO

Postat la 08 noiembrie 2010 48 afişări

DIICOT solicita Consiliului National al Audiovizualului obligarea postului Realitatea TV la rectificarea informatiilor nereale privind cazul ALRO, intrucat aprecierile acesteia ar avea ca scop denigrarea activitatii de urmarire penala si ar acredita ideea de ingerinta a politicului in justitie.

"Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism solicita in mod public Consiliului National al Audiovizualului obligarea postului Realitatea TV la rectificarea informatiilor nereale difuzate in cadrul unui program de televiziune", se arata intr-un comunicat de luni al DIICOT, precizand ca aceasta televiziune "nu a solicitat informatii sau un punct de vedere cu privire la aspectele supuse dezbaterii in cadrul emisiunii".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DIICOT,
CNA,
Realitatea,
ALRO
/actualitate/diicot-cere-cna-obligarea-postului-realitatea-la-rectificarea-informatiilor-privind-cazul-alro-7700027
7700027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.