Diana Şoşoacă, continuă războiul cu Raed Arafat: “Nu e în prima linie, stă într-un birou!” / “Masca de protecţie îmi poate provoca moartea!”

Postat la 08 ianuarie 2021 328 afişări

Diana Şoşoacă, continuă războiul cu Raed Arafat: “Nu e în prima linie, stă într-un birou!” / “Masca de protecţie îmi poate provoca moartea!”

Diana Şoşoacă, senatoarea AUR, continuă războiul cu Raed Arafat. Şeful DSU este acuzat că nu este deloc în prima linie în lupta cu COVID-19, preferând să stea într-un birou, în condiţiile în care nu ar mai fi practicat medicina de ani buni.

La finalul lunii decembrie, Diana Şocoacă solicita demiterea lui Raed Arafat, precizând, totodată, că lucrează pentru a-i lua cetăţenia română şefului DSU, pe care îl consideră artizanul distrugerii ţării. Senatoarea AUR a lansat un nou atac la adresa fondatorului SMURD, ocazie cu care a precizat că a fost împiedicată să depună plângeri penale contra guvernanţilor

“Au vrut să ne dea afară din DIICOT pe motiv că e pandemie şi toate plângerile penale se trimit pe mail şi fax, deşi nu era niciun anunţ. Într-un final ne-au acceptat plângere penală, dar când am ieşit ne-am trezit cu Jandarmeria peste noi, invocând faptul că, vezi Doamne, am făcut scandal în sediul DIICOT. În România încă funcţionează o dictatură. Doamna avocat Iulia Medeleanu, pentru că numai eu şi ea ne-a prezentat la DIICOT Iaşi pentru a depune plângerea penală, a primit vizita unor procurori, la ora 7 dimineaţa, după vreo două săptămâni, invocându-se faptul că ar exista un denunţ împotriva sa pentru evaziune fiscală”, a declarat Diana Şoşoacă.

Senatorul AUR a amintit  că a formulat plângeri penale împotriva lui Raed Arafat, Ludovic Orban şi lui Florin Cîţu.

“Cine e în prima linie? Domnul Raed Arafat, cu domnul Orban şi cu domnul Cîţu? Noi contra lor am formulat plângerile penale. Raed Arafat nu e în prima linie. Stă bine mersi într-un birou şi nu ştiu de când n-a mai practicat medicina”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
birou,
continuare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.