Diaconu şi-a anunţat în plen demisia din Senat: Voi continua să apăr imaginea Parlamentului

Postat la 12 decembrie 2012 19 afişări

Mircea Diaconu şi-a anunţat, miercuri, în plenul Senatului, demisia din funcţia de senator, precizând că şi-a făcut mulţi prieteni în mandatul său şi, astfel, va continua să apere imaginea Parlamentului, preşedintele Senatului, Crin Antonescu, afirmând, la rândul său, că s-a luat act de demisie.

"Sunt oarecum mândru că am izbutit să devin problema României, a UE, spre că din tot sufletul de azi înainte lucrurile se vor rezolva (...) Viaţa este un şir lung de legitimaţii, câteodată eşti inginer, după aceea eşti profesor şi aşa mai departe, câteodată eşti senator. Toate acestea trec toate, aceste legitimaţii, ce rămâi eşti tu însuţi şi obişnuiam să spun şi spun şi azi că sunt foarte mândru că de profesie sunt Mircea Diaconu şi voi rămâne în continuare cu această profesie până la capăt", a spus Diaconu.

El a mai precizat că a fost onorat să facă parte din legislatura actuală şi va continua de oriunde se va putea exprima pentru a apăra imaginea Parlamentului, asupra cărora se "aruncă mizerii nedrepte".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Diaconu,
Parlament,
demisie
/actualitate/diaconu-si-a-anuntat-in-plen-demisia-din-senat-voi-continua-sa-apar-imaginea-parlamentului-10387815
10387815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.