Dezastru: Tarom a renunţat „pe furiş“ la cel puţin zece zboruri interne

Postat la 31 martie 2017 248 afişări

Cel puţin zece zboruri interne au fost scoase din orarul Tarom în ulti­ma perioadă, fără ca operatorul ae­rian să anunţe aceste modificări, iar sur­se din piaţă susţin chiar că numă­rul curselor anulate de compania de stat s-ar apropia de 50, în luna martie.

Dezastru: Tarom a renunţat „pe furiş“ la cel puţin zece zboruri interne

Compania de stat Tarom, care pierde continuu teren în faţa com­pa­niilor low-cost, a redus frecvenţa zborurilor pe ruta Cluj - Bucureşti - Cluj şi Timişoara - Bucureşti - Timi­şoara şi a anulat zborul extern Cluj -Viena - Cluj, în condiţiile în care ante­rior a anunţat că renunţă la unele curse externe de pe aeroportul din Iaşi ca urmare a reducerii flotei.

 

Dacă în cazul deciziei cu privire la anularea zborurilor externe din Iaşi Tarom a transmis un comunicat sec, în cazul celorlalte schimbări compania nu a făcut niciun anunţ oficial şi nici nu a răspuns solicitării ZF cu privire la motivele pentru care a făcut aceste modificări în orarul de zboruri.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.