Deutsche Telekom pregăteşte noi disponibilizări în Germania

Postat la 06 decembrie 2012 55 afişări

Deutsche Telekom ia în calcul noi disponibilizări în Germania, pentru creşterea profitului, fiind vizate 12.000 de locuri de muncă, au declarat surse apropiate situaţiei.

Directorul financiar executiv al grupului, Timotheus Hoettges, vrea să reducă numărul de angajaţi responsabili de chestiuni de control intern, potrivit Bloomberg.

Restructurarea vizează până la 12.000 de posturi, însă compania nu a decis câte dintre acestea vor fi afectate.

Deutsche Telekom intenţionează de asemenea să continue anul viitor reducerea numărului de angajaţi care se ocupă de servicii externe, măsură prin care a economist peste 100 milioane euro în acest an.

Directorul general al Deutsche Telekom, Rene Obermann, găzduieşte joi, la sediul companiei din Bonn, o conferinţă cu investitorii care va avea ca temă strategia companiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Deutsche Telekom,
disponibilizări,
Germania
/actualitate/deutsche-telekom-pregateste-noi-disponibilizari-in-germania-10375018
10375018
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.