Deutsche Bank: Creditele neperformante vor continua sa creasca puternic in Romania

Postat la 24 mai 2010 12 afişări

Portofoliile de credite neperformante vor continua sa creasca puternic in Romania si Bulgaria, intrucat cele doua state au ramas in urma tarilor din regiune in privinta recuperarii din recesiunea economica, potrivit unei analize a grupului financiar Deutsche Bank.

Pe ansamblul Europei Centrale si de Est, portofoliile de credite neperfomante s-au apropiat de valorile maxime anticipate, urmand sa inregistreze o crestere usoara in perioada urmatoare, din cauza situatiei economice dificile si a avansului somajului, se arata in raport.

Specialistii Deutsche Bank considera ca provizioanele se afla in prezent la niveluri confortabile, exceptie facand Ucraina, Lituania si Rusia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
credite,
Deutsche Bank,
tendinte
/actualitate/deutsche-bank-creditele-neperformante-vor-continua-sa-creasca-puternic-in-romania-6163063
6163063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.