Detinutii, hraniti mai bine decat copiii institutionalizati

Postat la 02 iulie 2010 35 afişări

Ordonanta de Urgenta 55/2010 reduce cu 20 la suta sumele alocate pentru hrana copiilor institutionalizati, a persoanelor cu handicap si a varstnicilor institutionalizati, insa excepteaza de la aceasta diminuare bugetul pentru hrana persoanelor private de libertate.

Actul normativ prevede ca reducerile de cheltuieli bugetare se vor realiza in trimestrele trei si patru din acest an. In acest sens, saptezeci de organizatii din intreaga tara cer premierului, intr-o scrisoare deschisa, sa fie exceptate de la reducerea cu 20 la suta cheltuielile pentru hrana in cazul persoanelor din institutiile publice de asistenta sociala, la fel cum s-a decis in cazul celor aflati in detentie.

Cititi alte stiri pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
detinuti,
financiar,
hrana,
fonduri,
copii,
/actualitate/detinutii-hraniti-mai-bine-decat-copiii-institutionalizati-6476496
6476496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.