Deţinătorii de carduri de credit Piraeus pot cumpăra poliţe auto în rate

Postat la 06 decembrie 2012 10 afişări

Piraeus Insurance Broker, divizia de brokeraj în asigurări a grecilor de la Piraeus, le oferă clienţilor opţiunea achiziţionării în zece rate lunare cu dobândă zero a poliţelor de răspundere civilă auto (RCA) şi Casco, precum şi a asigurărilor pentru locuinţe prin intermediul cardurilor de credit emise de Piraeus Bank.

Oferta se adresează exclusiv posesorilor de carduri de credit Piraeus Visa Exclusive Gold şi Piraeus Visa Exact. Dobânda este zero pentru clienţii care respectă termenele de plată a ratelor conform extrasului lunar. Poliţele cu plata în rate lunare pot fi achiziţionate din oricare dintre cele 146 de sucursale şi agenţii ale Piraeus Bank România, tranzacţiile fiind asistate de consultanţii băncii.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piraeus,
banci,
rate,
polite auto,
clienti
/actualitate/detinatorii-de-carduri-de-credit-piraeus-pot-cumpara-polite-auto-in-rate-10374355
10374355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.