Descendentul lui Dracula încarcă notele de plată ale americanilor

Autor: Ioana Matei Postat la 13 iunie 2013 974 afişări

Nello Balan plănuieşte să îşi deschidă un restaurant de patru milioane de euro în Mayfair, Londra după ce a avut succes cu restaurantul de lux "Nello", deschis pe Madison Avenue, în Manhattan, New York. El pretinde că ar fi unul dintre descendenţii lui Dracula, potrivit dailymail.co.uk.

Descendentul lui Dracula încarcă notele de plată ale americanilor

Rstaurantul italienesc deschis deja este recunoscut pentru felurile de mâncare cu preţuri scandalos de mari, cum ar fi 275  de ldolari pentru o porţie de paste cu trufe, potrivit Dailymail.

Nello plănuieşte să extindă restaurantul în Anglia, unde a semnat deja un contract de închiriere de două milioane de lire sterline pentru o proprietate din Mayfair.

Nello este criticat pentru modul în care îşi conduce afacerea. Unul dintre motive este că el nu îşi informează clienţii în legătură cu preţul meniului zilei.. „Pentru câteva momente am crezut că halucinez” îşi descrie un client reacţia la factura de 400 de dolari pe care a fost nevoit să o plătească alături de cei doi prieteni care îl însoţeau. Chelnerul i-a explicat factura clientului nemulţumit spunându-i că ar fi trebuit să se aştepte la un preţ piperat deoarece restaurantul are o tradiţie de 20 de ani şi poate fi asemănat cu brandul de lux Hermes.

Aceasta nu este singura controversă creată de român: anul trecut, a fost dat în judecată de angajaţii lui pentru că i-a obligat să lucreze 60 de ore pe săptămână fără ca munca în plus să fie adăugată la ore suplimentare. Nello a generat controverse şi în lumea mondenă: în anul 2008, a încercat să dea în judecată un model de lenjerie căruia a împrumutat o umbrelă de 5.000 de dolari şi a returnat-o stricată.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/descendentul-lui-dracula-incarca-notele-de-plata-ale-americanilor-10964020
10964020
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.