Deputatul Mihai Boldea, deferit justiţiei

Postat la 28 iunie 2012 9 afişări

Deputatul Mihail Boldea a fost deferit justiţiei de procurorii Dirceţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciu Teritorial Galaţi, pentru fraude imobiliare în valoare de aproximativ un milion de euro.

"Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Galaţi au dispus trimiterea în judecată a 19 inculpati, 11 în stare de arest preventiv, urmare a destructurării unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals", precizează DIICOT, într-un comunicat remis, joi, agenţiei MEDIAFAX. Potrivit sursei citate, inculpaţii au acţionat sub coordonarea liderului grupării, inculpatul Mihail Boldea, deputat în Parlamentul României.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
mihail boldea,
deputat,
galati,
fraude
/actualitate/deputatul-mihai-boldea-deferit-justitiei-9792651
9792651
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.