Deputatii PDL sustin ca au votat din greseala legile privind TVA la alimente si neimpozitarea pensiilor

Postat la 20 octombrie 2010 37 afişări

Deputatul PDL Iustin Cionca a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca PDL a votat din greseala cele doua proiecte privind reducerea TVA la alimentele de baza si neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei, precizand ca parlamentarii partidului vor depune o initiativa de anulare a acestora.

Votul la proiectele privind TVA de 5% la alimentele de baza si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei a fost dat din cauza unor confuzii cu privire la rapoartele de adoptare si de respingere. Orice om politic ar fi doit sa dea asemenea legi, dar, din pacate, situatia economica a tarii nu ne permite aceste lucru", a spus Cionca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PDL,
vot,
lege,
pensii
/actualitate/deputatii-pdl-sustin-ca-au-votat-din-greseala-legile-privind-tva-la-alimente-si-neimpozitarea-pensiilor-7506674
7506674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.