Deputaţii au aprobat creşterea pragului maxim de deţinere la SIF-uri, de la 1% la 5% din acţiuni

Postat la 15 decembrie 2011 14 afişări

Deputaţii au aprobat joi, în şedinţă de plen, cu 170 voturi "pentru" şi 63 de voturi "împotrivă", proiectul legislativ pentru creşterea pragului maxim de deţinere la SIF-uri, de la 1% la 5% din totalul acţiunilor emise de fiecare societate de investiţii financiare.

La şedinţă au fost prezenţi 247 de deputaţi, iar 11 s-au abţinut de la vot. Legea urmează să fie transmisă spre promulgare preşedintelui Traian Băsescu, iar apoi va fi publicată în Monitorul Oficial. Îîn timpul dezbaterilor, deputatul PSD Victor Neacşu a propus retrasmiterea proiectului iniţiativ către Comisia de buget, finanţe şi bănci pentru clarificări, însă propunerea sa a fost respinsă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
piata de capital,
sif,
detinere,
prag
/actualitate/deputatii-au-aprobat-cresterea-pragului-maxim-de-detinere-la-sif-uri-de-la-1-la-5-din-actiuni-9063973
9063973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.