Deputat PNL, către V. Voiculescu: A scăpat hăţurile din mână în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei şi aruncă tot soiul de petarde şi fumigene pentru a-şi acoperi incompetenţa

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 24 martie 2021 60 afişări

Deputat PNL, către V. Voiculescu: A scăpat hăţurile din mână în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei şi aruncă tot soiul de petarde şi fumigene pentru a-şi acoperi incompetenţa

Vlad Voiculescu a scăpat hăţurile din mână în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei şi aruncă tot soiul de petarde şi fumigene pentru a-şi acoperi incompetenţa, acuză deputatul PNL Florin Roman, care îi transmite un mesaj ministrului Sănătăţii: „ori eşti solidar cu deciziile Guvernului, ori pleci”.

„Domnul Vlad Voiculescu a scăpat hăţurile din mână în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei şi, în consecinţă, aruncă tot soiul de petarde...fumigene pentru a-şi acoperi incompetenţa! Mai nou, acuză PNL, după ce s-a certat cu medicii, cu primarii, cu primul ministru, că am fi măsluit datele privind pandemia COVID-19 în perioada alegerilor parlamentare. O acuzaţie extrem de gravă! Adevărul este că, atunci aveam un ministru al Sănătăţii, pe dr. Nelu Tataru, care vorbea şi acţiona din teren, al cărui birou erau spitalele...strada”, transmite Florin Roman.

El îl acuză pe Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătăţii, că „nu a călcat” într-un spital decât atunci când s-a întâmplat tragedia incendiului de la „Matei Balş”.

„Ceea ce domnul Voiculescu prezintă ca fiind un lucru ascuns, era cunoscut de toată lumea: Nelu Tătaru carantina focarul pentru a scapa localitatea de carantină, iar strategia lui a dat rezultate. I-a lăsat moştenire domnului Voiculescu o Românie care a gestionat excelent valurile 1 şi 2 ale pandemiei. În valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătăţii foarte prezent pe reţelele de socializare, dar total absent în teren. Ca ministru, mai ales al Sănătăţii, ori eşti solidar cu oamenii şi cu deciziile Guvernului, ori pleci! Ne-am saturat de circ ieftin şi incompetenţă”, conchide liberalul.

Violeta Alexandru spune că afirmaţii politice de genul „nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19“ nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea. În replică, Vlad Voiculescu afirmă că înainte de alegerile parlamentare, din calculul incidenţei la 14 zile, au fost „pierdute“ vreo două zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
voiculescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.