DEMISIE de răsunet în USR-PLUS: Partidul lui Dacian Cioloş PIERDE un om cheie

Postat la 10 aprilie 2019 368 afişări

Valeriu Nicolae, candidat pe lista Alianţei 2020 USR-PLUS, a demisionat marţi din formaţiunea condusă de Dacian Cioloş. El precizează că a simţit că riscă să piardă nişte prieteni tare dragi şi că devine din ce în ce mai încrâncenat.

DEMISIE de răsunet în USR-PLUS: Partidul lui Dacian Cioloş PIERDE un om cheie

”Nu a mers. Am încercat, am pus şi suflet dar am înfrânt. Îmi pare tare rău că nu a funcţionat. Am simţit că risc să pierd nişte prieteni tare dragi şi că devin din ce în ce mai încrâncenat. Nu am mai râs cam de multişor şi nu prea îmi place de mine aşa. Presiunea aşteptărilor multora, unii dintre ei oameni pe care îi respect a fost nu rar, înfricoşătoare. Nu se schimbă nimic, doar că nu mai fac parte dintr-un partid. Dacian rămâne cel mai fain om cu care am lucrat vreodată. Gafa aia cu securiştii e a mea”, a scris pe Facebook Valeriu Nicolae.

El a redat şi textul de la care ”a explodat internetul: „Având în vedere cât de mulţi români au colaborat sau au lucrat cu Securitatea, în mod sigur televiziunile lui Ghiţă şi Voiculescu ar putea „demonstra” că există cel puţin o legătură între oricare dintre noi şi Securitate”.

 

”A ieşit catastrofa aia pentru că Dacian a spus că nu are rost să fim la fel de lipsiţi de bun simţ. A fost o super presiune să ieşim cu o declaraţie, am şters rapid partea cu varanul şi cu Ghiţă, şi nu am mai văzut inepţia care mi-a ieşit. Imediat după ce a explodat internetul l-am sunat şi i-am spus că ies public, îmi asum prostia şi îmi dau demisia din partid. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pierdere,
demisie,
dacian ciolos,
usr

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.