Deloitte: România s-ar putea confrunta cu o criză de specialişti în domeniul financiar

Postat la 07 decembrie 2012 26 afişări

Directorii financiari din România apreciază că în viitorul apropiat piaţa locală s-ar putea confrunta cu o criză de spe­cialişti în domeniul financiar, contrar cu părerea managerilor de pe aceleaşi poziţii din alte şapte state europene incluse într-un studiu realizat de firma Deloitte.

"Liderii funcţiilor financiare din com­panii de top din România şi-au exprimat temerea cu privire la o posibilă diminuare a resursei de talente în viitorul apropiat; acest consens pune România într-o poziţie unică faţă de celelalte şapte ţări incluse în cel mai recent studiu CFO lan­sat de Deloitte Europa Centrală", menţionează companiea de con­sultanţă şi audit. Marea majoritate a directorilor finan­ciari din regiune nu sunt îngrijoraţi de o po­sibilă criză pe piaţa talentelor în ur­mătorul an. România face excepţie, 57% din­tre respondenţi exprimându-şi această opinie.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
deloitte,
criza,
specialisti,
economie
/actualitate/deloitte-romania-s-ar-putea-confrunta-cu-o-criza-de-specialisti-in-domeniul-financiar-10376633
10376633
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.