Dell vrea să se delisteze după 25 de ani de pe bursa din SUA

Postat la 15 ianuarie 2013 11 afişări

Producătorul american de PC-uri Dell discută cu mai multe firme de investiţii delistarea de la bursă, după 25 de ani de la listare, parte a planurilor directorului general, Michael Dell, de a restructura compania.

Informaţia a fost obţinută de surse apropiate situaţiei, pentru Bloomberg. Acţiunile Dell au scăzut cu 43% în ultimii cinci ani.

Dell a avut rezultate slabe inclusiv în trimestrul al treilea, când a ratat estimările analiştilor, în contextul declinului interesului consumatorilor pentru PC-uri.

Delistarea ar proteja Dell de presiunea investitorilor de pe bursă, care şi-au pierdut răbdarea din cauza rezultatelor diviziei de PC-uri şi a incapacităţii companiei de a se adapta la schimbarea industriei IT către dispozitive mobile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dell,
bursa,
SUA
/actualitate/dell-vrea-sa-se-delisteze-dupa-25-de-ani-de-pe-bursa-din-sua-10471190
10471190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.