Declaraţiile lui Traian Băsescu la întâlnirea cu susţinătorii de pe Facebook

Postat la 06 iunie 2013 53 afişări

Preşedintele României, Traian Băsescu, s-a întâlnit joi, de la ora 17:00, cu susţinătorii săi de pe Facebook. Întâlnirea are loc în cadrul ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival.

Declaraţiile lui Traian Băsescu la întâlnirea cu susţinătorii de pe Facebook

 DECLARAŢIILE PREŞEDINTELUI:

- În general, tot ce e pe pagina mea de Facebook este produs original.

- Cele mai de succes poze sunt cele în care apar cu soţia.

- Nu-mi plac feedback-urile vulgare, dar cele negative le iau ca atare. Cel mai interesant la Facebook este că lucrurile sunt măsurabile.

- Sunt adeptul unei prese absolut libere, nu am fost niciodată de acord cu reglementarea sa, se va reglementa ea singură. În acest moment, presa românească oferă ceea ce consumă publicul. Că este bine sau rău... La fel ca şi presa, Internetul trebuie să fie liber.

- Sunt în favoarea gazelor de şist. Statele Unite au devenit independente în privinţa gazelor datorită gazelor de şist. Este adevărat că există riscuri, dar independenţa energetică este preferabilă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/declaratiile-lui-traian-basescu-la-intalnirea-cu-sustinatorii-de-pe-facebook-10935823
10935823
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.