Declaratiile firmelor catre stat, reduse de la 44 la una, in format electronic

Postat la 17 iunie 2010 12 afişări

Incepand de anul viitor, declaratiile de impunere pe care trebuie sa le depuna firmele pentru fondurile de pensii, de sanatate, de somaj si asa mai departe, in numar de 44, vor fi contopite intr-una singura.

Anuntul a fost facut ieri de Toma Campeanu, seful proiectului e-Romania din cadrul Ministerului Comunicatiilor, cu prilejul seminarului "Cum va evolua piata telecom in 2010?", organizat de Ziarul Financiar. "In fiecare firma, un angajat nu se ocupa de altceva timp de trei luni pe an decat de completarea declaratiilor si de depunerea lor. Asta implica drumuri, stat la cozi si timp pierdut", a spus Campeanu. El a precizat ca, odata cu unificarea declaratiilor, timpul de completare va fi redus la un minut pe luna.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
declaratii,
firme,
electronic,
fonduri
/actualitate/declaratiile-firmelor-catre-stat-reduse-de-la-44-la-una-in-format-electronic-6426097
6426097
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.