Declaraţie surprinzătoare din partea Germaniei: Ucraina are nevoie de mai mult sprijin militar, inclusiv arme grele

Autor: Ştefan Stan Postat la 11 aprilie 2022 90 afişări

Declaraţie surprinzătoare din partea Germaniei: Ucraina are nevoie de mai mult sprijin militar, inclusiv arme grele

Ministrul german de externe Annalena Baerbock a declarat că Ucraina are nevoie de mai mult sprijin militar, inclusiv arme grele, în timp ce Kievul a raportat că atacurile cu rachete ruseşti au distrus aeroportul din Dnipro, al patrulea oraş ca mărime din ţară.

Cancelarul austriac Karl Nehammer a declarat că se va întâlni luni cu preşedintele Vladimir Putin la Moscova. Ucraina se aşteaptă ca Rusia să îşi extindă ofensiva în estul ţării în această săptămână, a declarat preşedintele Volodymyr Zelenskiy, în timp ce un nou comandant pentru trupele ruseşti care au condus operaţiunile ţării în Siria stârneşte îngrijorare în rândul oficialilor americani. 

Invazia lui Putin va face probabil ca economia Ucrainei să se micşoreze cu aproape jumătate, iar cea a Rusiei să se contracte cu aproximativ 11% în acest an, potrivit Băncii Mondiale. Monopolul rusesc de căi ferate sancţionat a fost declarat în incapacitate de plată din cauza neplăţii unor obligaţiuni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
declaratii,
timp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.