Declaraţia lui Adrian Năstase despre tentativa de sinucidere

Postat la 03 septembrie 2012 14 afişări

Parchetul instanţe supreme a stabilit că Adrian Năstase a luat decizia de a se sinucide "anterior sosirii la domiciliul său a ofiţerilor de poliţie", în seara de 20 iunie, pentru punerea în executare a mandatului de condamnare a liderului PSD la doi ani de închisoare.

"Echipa de poliţişti desemnată cu punerea în executare a mandatului a apelat la sprijinul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi a solicitat echipei medicale de serviciu să-i însoţească în misiunea pe care o au de îndeplinit, de punere în aplicare a unei hotărâri judecătoreşti, privind o persoană publică, în vârstă de 60 ani", arată procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în rezoluţia de neînceperea urmăririi penale faţă de poliţiştii care trebuiau să pună în executare mandatul de încarcerare a lui Adrian Năstase, condamnat în legătură cu nelegalitatea obţinerii unor fonduri pentru campania sa electorală la alegerile prezidenţiale din 2004.

Cititi mai multe pe www.mediafaxro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Declaraţie,
Adrian Năstase,
sinucidere
/actualitate/declaratia-lui-adrian-nastase-despre-tentativa-de-sinucidere-10014447
10014447
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.