Decizie istorică de la Digi: Surpriza pe care a pregătit-o compania cu una dintre cele mai controversate listări la bursă

Postat la 22 martie 2018 173 afişări

Digi Communications (DIGI), cea mai mare listare privată din istoria bursei româneşti, propune acţionarilor în şedinţa din 2 mai un dividend brut pe acţiune de 0,35 lei, ceea ce echivalează cu un randament de 1%, potrivit calculelor ZF pe baza informaţiilor publicate la bursă.

Decizie istorică de la Digi: Surpriza pe care a pregătit-o compania cu una dintre cele mai controversate listări la bursă

“Aprobarea distribuirii unui divident brut de 0,35 lei per acţiune, având ex-date pe 21 mai 2018, data de referinţă pe 22 mai 2018, iar data plăţii pe 29 mai 2018”.

Decizia de a distribuie dividende către acţionari este una surprinzătoare şi face din DIGI prima compania controlată majoritar de o persoană fizică  din structura indicelui BET care vrea să plătească dividende.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.