Debransatii vor fi obligati sa achite caldura degajata din tevile si peretii vecinilor

Postat la 13 iulie 2010 10 afişări

Costurile pentru incalzirea partilor comune s-ar putea tripla din aceasta iarna. Si cei care s-au debransat total de la sistemul centralizat de termoficare ar putea fi obligati sa achite intre 30 si 50 la suta din factura la caldura.

Potrivit unei intiative legislative, cota-parte pentru incalzirea partilor comune ar putea creste de la 10 la suta, cat este in prezent, pana la 50 la suta. Procentul va fi stabilit de Adunarea Generala a Asociatiilor de Proprietari, nu va putea fi mai mic de 30 la suta si nici mai mare de 50 la suta din totalul energiei termice inregistrate pentru incalzirea unui bloc de locuinte.

In "partile comune", caldura este degajata de caloriferele montate pe casa scarii si de tevile care tranziteaza subsolul, uscatoria sau apartamentele proprietarilor dintr-un bloc de locuinte.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
incalzire,
caldura,
iarna,
facturi,
plati
/actualitate/debransatii-vor-fi-obligati-sa-achite-caldura-degajata-din-tevile-si-peretii-vecinilor-6545277
6545277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.