De Vrijer: Acordul nu e nici deraiat, nici nederaiat. Guvernul s-a angajat să ia măsuri şi pare serios

Postat la 29 ianuarie 2013 11 afişări

Acordul cu România nu poate fi considerat deraiat, deocamdată, întrucât Guvernul s-a angajat să ia măsuri corective pentru a atinge obiectivele convenite în program şi pare serios că va pune în aplicare ceea ce a promis, a declarat Erik de Vrijer, şeful misiunii de evaluare a FMI.

"Guvernul va lua măsuri de corecţie pentru a atinge obiectivele programului, deci ne trebuie mai mult timp, pentru că au părut angajaţi şi serioşi că vor face ce au promis că fac. Acordul nu e nici, deraiat nici nederaiat", a spus de Vrijer, întrebat dacă poate spune că acordul cu România este considerat deraiat.

Şeful misiunii a adăugat că Guvernul a cerut o amânare de trei luni, ceea ce înseamnă că aceste evaluări vor fi finalizate prin votul în Consiliul Director al FMI la finele lunii iunie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
De Vrijer,
acord,
Guvern
/actualitate/de-vrijer-acordul-nu-e-nici-deraiat-nici-nederaiat-guvernul-s-a-angajat-sa-ia-masuri-si-pare-serios-10527605
10527605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.