De unde mai taie Boc - Premierul se bazeaza pe pensionarii care „ies din sistem”

Postat la 18 noiembrie 2010 25 afişări

Multe zambete, trei ministri intarziati si o serie de avertismente pentru tot Cabinetul. Sub aceste auspicii a inceput sedinta de miercuri a Guvernului la care a fost invitat presedintele Traian Basescu pentru a discuta cu membrii Executivului, dupa cum s-a exprimat premierul Emil Boc, "teme de competenta proprie a presedintelui Romaniei, precum si teme, competente, partajate intre Guvern si Presedintie".

Mai exact, s-au trecut in revista, dar fara a se da detalii de fata cu reprezentantii mass-media, aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, evolutiile sectoarelor economice ingrijoratoare ale unor state UE, dar si spinosul caz de la Piatra Neamt, ce a pus pe jar, in ultimele zile, Ministerul de Interne.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Boc,
reducere,
deficit,
pensionari
/actualitate/de-unde-mai-taie-boc-premierul-se-bazeaza-pe-pensionarii-care-ies-din-sistem-7725958
7725958
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.