De ce trimit SUA un turn de control in Haiti

Postat la 22 ianuarie 2010 12 afişări

Statele Unite au trimis un turn de control in Haiti, pentru a facilita gestionarea sutelor de zboruri internationale care transporta ajutoare umanitare in urma seismului, a anuntat joi Departamentul american al Transporturilor, intr-un comunicat.

Turnul de control de la aeroportul din Port-au-Prince a fost scos din uz dupa seismul puternic, iar controlorii de trafic aerian lucreaza pe o masa plianta cu dispozitive radio militare, pentru a ghida zilnic 160 de zboruri, potrivit aceleiasi surse.

Transportat cu ajutorul unui avion, acest turn de control va putea fi functional in urmatoarele 48 de ore, se arata in comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
haiti,
ajutoare,
cutremur,
victime,
bani,
americani,
SUA,
donatii
/actualitate/de-ce-trimit-sua-un-turn-de-control-in-haiti-5406994
5406994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.