De ce şi-a schimbat straiele Vascar

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 04 iunie 2013 376 afişări

Cu o experienţă de aproximativ 30 de ani în sectorul alimentar, pe rafturile magazinelor este vizibilă o nouă imagine pentru Vascar, producător vasluian de preparate pe bază de carne. Compania are în portofoliu peste 130 de sortimente de preparate din carne – dintre care 38 sortimente de conserve şi 18 produse atestate tradiţional. In plus, sub acelaşi nume funcţionează o reţea de 18 magazine.

De ce şi-a schimbat straiele Vascar

Conform reprezentanţilor companiei, dorinţa de reinterpretare şi de inovare a brandului Vascar a luat formă în urma unor ample cercetări de piaţă axate pe preferinţele consumatorilor. Marca Vascar devine, sub sloganul ”Vascar, suflet de bucătar”, un brand umbrelă pentru produsele din carne de pui, de porc, de vită şi din carne mixtă, cât şi pentru brandul de mâncăruri Moldova în Bucate.

Conceptul creativ este completat de o nouă identitate vizuală. Având ca sursă de inspiraţie domeniul gastronomic, noul logo reafirmă promisiunea brandului pentru tradiţie şi totodată reflectă atenţia companiei pentru un stil de viaţă modern.

”Ritualul preparării produselor este similar cu cel al unui maestru-bucătar”, declară Vlad Ciuburciu, director marketing la Vascar SA

“Rebranding-ul Vascar marchează o etapă de maturitate deplină a brand-ului şi reflectă cu fidelitate filosofia şi maniera companiei de a se raporta la categorie. Departe de a fi o schimbare superficială, rebranding-ul Vascar arată de fapt cum este această companie cu adevărat, în profunzime, iar diferenţierea brand-ului faţă de celelalte brand-uri din categorie este de fapt fundamentată în diferenţierea reală a companiei în contextul competiţional”, declară Andreea Florea, client service partner, Brandtailors.

Compania Vascar a fost înfiinţată în Vaslui în 1984 şi are activităţi ce pornesc cu tranşarea cărnii de porc, vită şi oaie, continuă cu prepararea acesteia în mezeluri, pate-uri, carne presată şi mâncăruri gătite pe bază de carne.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carne,
vaslui
/actualitate/de-ce-si-a-schimbat-straiele-vascar-10925940
10925940
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.