De ce s-a redus numarul accidentelor rutiere soldate cu decese

Postat la 11 aprilie 2010 16 afişări

Politistii rutieri au desfasurat, vineri, o actiune la nivel national pentru combaterea vitezei excesive si a altor abateri grave care pun in pericol siguranta circulatiei, rezultatele acesteia aratand o scadere a numarului accidentelor rutiere grave soldate cu persoane decedate.

Actiunea de vineri, defasurata sub deviza "Alege viata!" s-a derulat intre orele 10.00 si 20.00, informeaza, sambata, Politia Romana. In intervalul orar respectiv s-au produs sapte accidente rutiere, soldate cu ranirea a sapte persoane, fara ca vreuna sa decedeze.

Comparativ cu data de 9 aprilie 2009 - cand au fost 21 de accidente grave, in urma carora patru persoane si-au pierdut viata, iar alte 19 au fost grav ranite - situatia de vineri arata ca scopul actiunii politistilor rutieri a fost indeplinit, potrivit sursei citate.

La actiunea de vineri au participat 3.400 de politisti care au supravegheat traficul rutier cu 900 de aparate radar si cu un elicopter al Inspectoratului General al Aviatiei din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-s-a-redus-numarul-accidentelor-rutiere-soldate-cu-decese-5866211
5866211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.